Littorin är högintressant

Jag har bloggat sedan mars 2006 och skrivit sammanlagt 769 inlägg. Fram tills igår var det mest lästa inlägget ”Om självständighetsförklaringen” som sedan juli 2007 har samlat 597 träffar.

Igår kväll skrev jag ett inlägg med rubriken ”Littorins brott”. Idag på förmiddagen räknar jag 1173 träffar på det inlägget.

Annonser

Ett svar to “Littorin är högintressant”

  1. Hans Lennros Says:

    Det är för att det är val. Kanske Arbetsmarknadsminister Littorin betalat svart. Exempelvis för barnvakt. I och för sig hade tio av 15 moderata statssekreterare köpt svart arbetskraft enligt TT:s kartläggning 2007. Men det vore förödande för Alliansen om arbetsmarknaden är sådan att till och med den ansvarige ministern använder svart arbetskraft. Vad säger det om Alliansens arbetsmarknadspolitik?

    Det är allvarligt om en minister inte sköter sig inom sitt eget politikerområde!

    Kulturministern Cecilia Stegö Chilò fick avgå som kulturminster i nuvarande regering för att hon inte hade betalt TV-licens (ingår politiskt i hennes i område). Maria Borelius fick också avgå från regeringen. Hon hade både haft svart arbetskraft och struntat i TV-licensen men det värsta var att hennes hus ägdes av ett företag i ett skatteparadis. Det funkade inte när man är handelsminister.

    Så även om Littorin inte är ensam om svart arbetskraft så är det mer allvarligt om han haft det eftersom han är (var) arbetsmakrnadsminister.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: