Littorins brott

Nu undrar alla vilket eventuellt brott det är som Littorin har begått. Än så länge är det tydligen bara Aftonbladet som vet, men de vill inte berätta något eftersom Littorin inte längre är en offentlig person.

Min gissning är att det inte kommer att dröja länge innan alla vet vad det är han har varit misstänkt för. Om inte för Littorins skull så för Aftonbladets.

Annonser

6 svar to “Littorins brott”

 1. 3pa2 Says:

  Hans största brott sett Aftonbladets sida är kanske att han slutat köpa aftonbladet………….
  Skulle inte förvåna mej om detta endast är ytterligare ett sätt att vinna löpsedelsduellen

 2. Hans Lennros Says:

  Det blir svårare för Sahlin-kartellen att angripa arbetsmarknadspolitiken om det är ett ”förståeligt” brott pga en vårdnadstvist som f.d. arbetsmarknadsministern har gjort. Ohly klarade sig biligt undan då han häromdagen erkände han ”rökt på” i ungdomen och begått snatteri. Det var nog då han kom på att alla kan leva på bidrag, som är en annan form av snatteri (så kallat ”skatteri”). Jag tror Littorin köpte sex.

 3. Micke Says:

  Hans största brott är att han har bedrivit en arbetsmarknadpolitik som är straffbar..tror han får ett par år i potatisåkern i Mjölby..borde ge ett par riktiga skitår

 4. Nisse Says:

  Är det kvinnomisshandel?
  Eftersom ni undertecknad med http://www.kvinnofridslinjen.se

 5. Top Posts — WordPress.com Says:

  […] Littorins brott Nu undrar alla vilket eventuellt brott det är som Littorin har begått. Än så länge är det tydligen bara […] […]

 6. Bes Says:

  Vilken hycklare Littorin är!

  Skylla på barnen när han köpt en kvinnokropp att ha sex med!

  Moderat ”torsk-politik”

  Gör först många arbetslösa och desperata-Sen kan de handlas för en billig peng till vilket syfte som ”rikemannen” än önskar.

Kommentarer inaktiverade.


%d bloggare gillar detta: